U sali Skupštine opštine Prnjavor održana je godišnja Skupština Fudbalskog kluba Ljubić. Ne dnevnom redu, pred delegatima našlo se pet tačaka:

Usvajanje izvoda iz zapisnika sa izborne Skupštine, razmatranje i usvajanje izvještaja o postignutim rezultatima svih takmičarskih selekcija u 2017. godini, razmatranje i usvajanje finasijskog izvještaja, plan i program za 2018. godinu, te tekuća pitanja.

Nakon uvodnog izlaganja predsjednika Zorana Deketa, delegati su usvojili dnevni red, nakon čega je otvorena diskusija. Delegati su pozitivno ocijenili rad uprave u 2017. godini, te su jednoglasno usvojili izvještaje Upravnog odbora.

– Svi izvještaji Upravnog odbora o radu u 2017. godini jednoglasno su usvojeni od strane delegata, a to je najbolji pokazatelj da je naš transparentni rad tokom prethodnih 365 dana prepoznat. Sa transparentnim radom nastavićemo i u 2018. godini, jer samo tako možemo i moramo klub vratiti tamo gdje on i pripada. Zahvaljući prijateljima kluba, sponzorima, donatorima, lokalnoj zajednici sve urađeno u godini koja je na izmaku ne bi bilo moguće – rekao je Zoran Deket, predsjednik Upravnog odbora FK Ljubić .

Na Skupštini su delegati iznijeli i niz pozitivnih prijedloga, koje bi trebalo realizovati u narednom periodu, a koji bi klub podigli na viši nivo.

– Upravni odbor Ljubića uradio je posao kakav nije urađen u prethodnih 15 godina, što zavređuje samo riječi hvale. Zahvaljujući transparentnosti u radu, te stvaranju uslova i zdravog fudbalskog ambijenta podrška Ljubiću od strane lokalne zajednice neće izostati ni u budućnosti – istakao je Darko Tomaš, načelnik opštine Prnjavor, a ujedno i delegat u Skupštini kluba.

Z. Aničić