Lider regionalnoga Zapada, ekipa Dubrava spremna je za nastavak prvensta, a cilj se zna, da na kraju prođu prvi kroz njega!

Trener Dubrava Siniša Đurić može biti zadovoljan igrom svojih momaka u prijateljskim utakmicama. Dubrave su odigrale tri kontrolna meča, remizirali su u meču bez golova sa Jedinstvom iz Žeravice (0:0), pobijedili su Slogu Dipo (2:1), i izgubili od prvoligaša Kozare (1:2).  Generalka pred start sezone biće u nedjelju protiv Obradovca.

Dubrave su inače lideri reginalnog Zapad sa 34 boda, šest više od Karanovca,  a Dubrave će prvo  proljećno kolo gostoati baš na “Šljunkari”, i tak meč i njegov ishod umnogo bi mogli odrediti novog šampiona i putnika za viši rang tamičenja.

 Klub ništa ne prepušta slučaju, vrše se zadnje pripreme pred početak prvenstva. Svi igrači biće spremni za derbi u Karanovcu. Na slatkim mukama će biti  treneri Đurić i Ališić da pronađu početnih jedanaest, konkurencija je žestok. Najjače oružje Fudbalskog kluba Dubrave je red, rad i disciplina. Uz veliko drugarstvo u ekipi, na relaciji  uprava – igrači – ističe sportski direktor Dubrava Mirza Čehajić.

Dubrave su najorganizvani klub na Opštini Gradiška i posjeduju sve uslove, od tribina, klupskih prostorija, organizacije kluba, a on što najviše krasi ovaj klub je mnogobrojna publika koja dolazi na stadion da bodri svoje ljubimce. Zato svi očekiju da će 2017. godina biti šampionska,…

G. Popović