Fudbaleri Borca poraženi su u generalnoj probi pred start sezone u Prvoj ligi RS od gradiške Kozare (1:4) na memorijalnom turniru “Drago Kovačević” u Žeravici, ali odstupanja od rada nema, i nesmije da bude!

Naime, odmah po završetku utakmice, trener Darko Vojvodić još u autobusu za Banjaluku zakazao je trening na Gradskom stadionu! Nešto poslije 21. 30 časova fudbaleri su istrčali pod reflektore i odradili trening i to paklen!

Inače, za poraz od Kozare, pa makar bila riječ i o prijateljskom meču, prevelikog opravdanja nesmije da bude. Ipak, treba spomenuti da je Borac u Gradišci nastupio bez šest prvotimaca, a isto tako da je rezultat do isključenja Radulovića glasio 1:1. I tada, pošto je riječ o prijateljskom meču, Borac je imao pravo da uvede novog igrača na teren, ali trener Vojvodić je insistirao da nastave meč upravo sa 10 fudbalera u polju, jer takve situacije ih čekaju u borbi za bodove.

Na startu sezone fudbalere Borca očekuje duel sa gradskim rivalom Željezničar Sport Team, a taj duel je na programu 11. avgusta.