Banjalučanin Borko Duronjić ovog ljeta prešao je u TSC iz Bačke Palanke, koji je najveće iznenađenje Superlige Srbije, jer za sada u leđa im gledaju i vječiti rivali Crvena zvezda i Partizan, ali i novosadska Vojvodina.

– Za sada ide dobro, nadam se da će se tako i nastaviti. To je generalno novi klub u Super ligi, međutim uz Zvezdu i Partizan su najorganizovaniji i sa vrhunskim uslovima koje bi svaki fudbaler poželio. Svjesni smo i činjenioce da će biti jako teško ostati u samom vrhu, ali daćemo sve od sebe. Vječiti igraju Evropu, misliće im biti na velikim utakmicama, to je naša prilika, da što duže ostanemo na vrhu. Atmosfera u TSC je fantastična, momci su me prihvatili odlično i sve je u najboljem redu – ističe 21-ogodišnji fudbaler.

Kao i većini, tako i Borko mašta o pečalbi.

– Već ovo ljeto se nije dogodilo iz nekih bizarnih razloga, ali nije baš pod moranje. Siguran sam da će biti još prilika. Neka se samo nastavi kao do sada u Bačkoj, da izborimo plej-of – dodaje Duronjić, koji sa pažnjom prati  i nstupe banjalučkog Borca.

– Pratim naravno svoj Borac. Došao je moj bivši saigrač Mare Jovanović, vratio se Stojan Vranješ. Nije loše za početak, samo da se drži priključak sa vrhom – dodaje Duronjić, koji je za kraj razgovora za naš portal, dotakao se i bolne teme, reprezentacije Srbije:

– Imam dosta prijatelja u njoj,  prije svega, to su stvarno ozbiljni igrači koje bi svaka reprezentacija želila da ima, ali očigledno postoje neki problemi koje samo oni znaju zbog čega ne možemo napraviti iskorak.