Dubrave i Lijevče odigrali su prijateljsku utakmicu u sklopu priprema za nastavak šampionata, a nakon 90 minuta rezultat je glasio 2:2.

Utakmica je odigrana po vrlo lošem terenu i s vrlo malo prilikana obje strane, ali su na kraju ipak viđena četiri pogotka.

Lijevče je prvo povelo, Dragan Dumonić je ubacio iz kornera, stvorila se gužva u kaznenom prostoru, a najbolje se snašao Milovan Vujčić, koji je pogodio za 0:1,  što je bio rezultat prvog poluvremena.

Dubrave su došle do poravnanja rezultata preko Slaviše Vukajlović koje šutira precizno i matira Kljajića. Domaći dolaze do vodstva preko Aleksandra Majdanac koji je sjajno pogodio nakon lijepe akcije za 2:1.

Dejan Milutin je izborio poziciju za centaršut na lijevoj strani kaznenog prostora, na drugoj stativi je pronašao Aleksandara Knežević koji glavom pogađa za 2:2.

– Protiv odličnog rivala moji igrači odigrali su odgovorno i borbeno. Većinu postavljenih zadataka odradili kako je i dogovoreno. Utakmica je odigrana u visokom tempu i fer i korektnoj igri – rekao je trener Lijevča Dalibor Balaban.

DUBRAVE – LIJEVČE 2:2 (0:1)

Strijelci: 0:1 Vujičić, 1:1 Vukajlović, 2:1 Majdanac, 2:2 Knežević. Stadion: FK Dubrave. Gledalaca: 50. Sudija: Goran Nježić.

Dubrave: Vasić, Radosavac, Hadžialagić, Pilipović, Milaković, Majdanac, Tatić, Kisin, M. Demo, Perić, Glišić. Još su igrali: Miljković, Petković, Velagić, Pucarević, Kvrgić, Vukajlović, Dindić, Plavotić. 

Lijevče: Kljajić, Lekić, Tomić, Ilić, Mi. Zekonja, Kočić, Daljević, Dumonić, Knežević, Ma. Zekonja,Vujčić. Još su igrali: Milutin, Jović, Peulić, Ljepojević. 

G. Popović