Dubrave su u drugoligaškom “obračunu” savladali prnjavorski Ljubić sa 2:0 u polufinalnoj utakmici na memorijalnom turnir “Hatić-Ališić 2019” u Dubravama.
Gosti iz Prnjavora su imali veći posjed lopte, ali nisu bili konkretni. S druge strane Dubrave su odigrali taktički dobro, iskoristili su svoje šanse i zasluženo slavili. Dubrave su povele sa 1:0 u 17. minutu, poslije odličnog udarca Merisa Deme sa 18 metara kojim je lobovao golmana Ratkovića.
U 50. minutu Dejan Tatić je ubacio loptu iz kornera, Igor Njezić je najviši u kaznenom prostoru gostiju i glavom matira Ratkovića za 2:0. U 59. minutu dobru šansu za goste propušta Segić, ali Vasić sa 10-ak metara brani njegov udarac.  Najbolju priliku za goste propustio je Aleksandar Žižak , koji neometan sa 10 metara šalje loptu pored gola. Milaković je pobjegao odbrani gostiju,imao je izglednu situaciju, ali je realizacija bila katastrofalna, poslao je loptu preko gola, pa je na krju ostalo 2:0.
U finalu Dubrave će igrati sa Kozarom, koja je u drugom meču bila bolja od Željezničar Sport team (4:0). 
DUBRAVE – LJUBIĆ 2:0
Strijelci: 1:0 Demo, 2:0 Nježić. Stadion: FK Dubrave. Gledalaca: 100. Sudija: Filip Sredojević. Pomoćnici: Jovana Krstić i Momčilo Pavlović (svi iz Gradiške).
Dubrave: Hamzić, Radosavac, Huskić, Hadžialagić, Gvozden, Majdanac, Popović, Vukajlović, Perišić, M. Demo, Milaković. Još su igrali: Vasić, Velagić, I. Nježić, Tatić, N. Gavrić, Đorđić, V. Gavrić, Malešević, Dindić, V.Nježić.
Ljubić: Ratković, Radaković, Radonjić, Zec, Gajić, Jagodić, Tomičić, Komlenović, Burgić, A. Žižak, Segić. Još su igrali: B. Žižak, Gvozdenović, De. Subić, Du.Subić, Jugović, Vajukić, Trivičević, Kuzmanović. 
G. Popović