OFK Sport team još jednom se pokazao kao sjajan domaćin, ocjena je svih učesnika međunarodnog turnira “Trofej Banjaluka 2019”!

Dva dana i više od 20 ekipa iz Slovenije, Hrvatske, Srbije, Federacije BiH i Republike Srpske takmičilo se u dva godišta, 2004. i 2006, a pobjednici su manje -biše bili svi.

Ipak, rezultatski treba reći da je u generaciji 2004. bili dječaci  ND Slovana iz Ljubljane, koji su u finalu bili bolji od OFK Bihaća.  Treće mjesto pripalo je NK Coerver Hrvatska  iz Zagreba. Dječaci OFK Sport team nisu imali sreće, jer nisu prošli grupu, iako nisu zabilježili niti jedan poraz.


U generaciji 2006. pobjednički pehar podigli su dječaci iz Crvene zvezde. U sjajnom finalu beograđani su poslije jedanaesteraca savladali domaćina OFK Sport team. Treće mjesto pripalo je fudbalerima novosadske Vojvodine.

– Više od 30 kvalitetnih utakmica, radosti, osmjeha, i na kraju suza čine ovaj turnir jedninstvenim, ne samo u Banjaluci, ili Republici Srpskoj, već po mnogo čemu i u regionu. Zahvaljujemo se svim ekipama na učešću i što su nam omogućile da uživamo u prikazanom fudbalu i fer pleju koji je krasio sve učesnike – poručio je Radomir Popović, direktor OFK Sport team.