Udruženje navijača “Delije” iz Broda pokrenulo je humanitarnu akciju za pomoć u liječenju Aleksandra Kušljića Delija, koji je obolio od tumora limfnih čvorova.

I kako to obično biva, od lokalne pomoći došlo se do manifestacije međunarodnog karaktera, jer u Brod u subotu na turnir u malom fudbalu pohrliće “Delije” i svi ljudi dobrog srca iz svih krajeva Srpske, Srbije, pa i regiona!

Kotizacija po ekipi iznosi 100 KM, i sve ide u svrhu liječenja Delija, a već do sada prijavilo se preko 50 ekipa. Brod, Modriča, Obudovac, Gradiška, Brčko, Bijeljina, Prnjavor, Derventa, Srbac, Banjaluka, Beograd….samo su neke od brojnih destinacija koje će poslati ekipu, a pomoć se može uplatiti i preko tekućeg  računa u Raiffeisen banci 5351 5810 0082 5185 

– Hvala braći koji me nisu zaboravili u ovim teškim trenucima. Nisam ni sumnjao u njih. Pobijedićemo svi zajedno bolest – poručio je 37-ogodišnji Aleksandar Kušljić, Deli, poznat kao veliki navijač Crvene zvezde i “Delija” po rođenju i opredjeljenju.

U subotu svi “crveno – bijeli” putevi vode samo prema jednoj destinaciji, Brodu! Tako i treba, zbog Delija, zbog “crveno-bijele” armije, za koju prepreke nema ni kada svi odustanu….