Saga oko Vladana Danilovića, najperspektivnijeg fudbalera Republike Srpske u prošloj godini, čini se da se primakla kraju!

Fudbaler Borca, iako je po medijima već bio viđen u Olimpiji, sasvim sigurno neće završiti u Ljubljani, ali to ne znači da neće otići sa Gradskog stadiona!

U toku su pregovori sa jednim velikim klubom, i po svemu sudeći Danilović bi u srijedu trebao da potpiše Ugovor, a cijena transfera bi iznosila 250.000 evra. Isto tako ukoliko dođe do realizacije transfera, Danilović bi odmah bio ustupljen Borcu, gdje bi igrao do ljeta, a onda se preselio u redove kluba, koji je još uvijek u Evropi. Dogovor je Danilović ostane u Borcu kako bi iza sebe imao još 15 jakih utakmica u nogama u Premijer ligi BiH, a onda bi na ljeto prešao u redove slobodno možemo reći evropskog velikana.

Iz Borca najavljuju da je Danilović i ranije mogao pronaći dobar angažman, ali nisu želili ići ispod cijena koja je zacrtana za ovog mladog reprezentativca BiH. Isto tako iako nije završen posao sa Olimpijom, to neznači da su zatvorena vrata za saradnju sa “zmajčekima”, a posjeta Milana Mandarića Borcu očekuje se u toku proljeća, kada se bude igrala jedna od utakmica na Gradskom stadionu, a tada će se dogovoriti nekoliko vidova saradnje sa Olimpijom.

U svakom slučaju Danilović po svemu sudeći broji zvanično poslednje sate u dresu Borca, a nezvanično jedna od boja i dalje će biti crvena na njegovom grbu, ali u ovom slučaju mnogo sjajnija…..