Sport porodice Džajić oko vlasništva stadiona u Vrbanji nastavlja se i dalje. Brojne presude, za jednu stranu (FK Jedinstvo), ali i drugu (FK Džaja) bacaju neko novo svijetlo na cijelu priču, a povodom toga oglasio se i poznati muzičar Dado Glišić, čiju objavu prenosimo u cjelosti:

Dragi sugrađani

Nakon višegodišnje torture i cenzure u mom rodnom gradu, borbe za Pravdu protiv kriminala i korupcije kao i „pravnog nasilja“ koji se mimo zakona vrši već četiri godine nadamnom i mojom porodicom, Ministarstvo unutrašnjih poslova Republike Srpske (MUP RS) me je konačno pozvalo da u utorak, dana 18.08, u 8:30 lično dođem i dam iskaz.
Obećavam da ću u iskazu tražiti da se saslušaju sva lica koja su učestvovala u Organizovanom privrednom kriminalu i bespravnom oduzimanju gradske imovine, imovine mojih roditelja, kao i mog muzičkog ateljea.
Zašto na sve ovo godinama ćute vlasti u Banjaluci?!
Zašto je ćutao bivši gradonačelnik Slobodan Gavranović?!
Zašto ćuti sadašnji gradonačelnik Igor Radojičić?!
Zašto Igor Radojičić više nije moj gradonačelnik?!
Zašto se već godinama aktivno radi na protjerivanju mene i moje porodice?! Svima Vama će biti jasno poslije Otvorenog pisma Igoru Radojičiću, koje će biti objavljeno u toku naredne sedmice, i njemu lično upućeno.

Jedna je istina i u to ime nazdravljamo.