Novi trener prvoligaša Željezničara Sport Team Zoran Ćurguz obavio je prozivku i odradio prvi trening na „Predgrađu“. Na raspolaganju je imao 25 igrača, i to su sve bile snage koje su i ranije nosile dres Želje, uz opasku da je prvom timu prključeno i nekoliko juniora i kadeta.

-Odradićemo do početka sezone 28 treninga, i odigrati pet kontrolnih utakmica. Prva je na rasporedu 14. jula, rival još nije poznat, ali biće neko ispod našeg ranga. Potom slijedi duel sa Krupom po povratku sa Zaltibora (17. jula). Sledeće sedmice igtači će odraditi ljekarske preglede, a kompletn tok priprema obavićemo u Banjaluci, odnosno na „Predgrađu“ – kaže Ćurguz.

Kada je u pitanju igrački kadar, za sada je amo izvjesno da u ekipi neće biti Branislava Krunića, koji je preuzeo Krupu. Ćurguz ističe da očekuje i nekoliko novih lica.

-Stupili smo u kontakt sa nekoliko igrača. Radi se o mladim momcima željnim dokazivanja, a ciljamo poziciju štopera, dva vezna igrača i krilo – nadovezao se Ćurguz.

Spisak igrača

Asmir Avdukić, Nikola Ćetković, Đuro Kačavenda, Aleksandar Popović (golmani), Boris Ostojić, Ostoja Šaula, Nikola Kuprešak, David Čolić, Luka Malić, Dejan Vukelja, Nikola Marjanović, Saša Marjanović, Nikola Jovandić, Adonis Bilal, Pavle Knežević, Dejan Bosančić, Nikola Jokanović, Marko Petković, Sergej Kalabić, Stefan Šatara, Igor Kuzmanović, Danilo Teodorović, Bojan Marković, Srđan Ružičić, Aleksandar Aljetić.