Goran Ćejić, nakon skoro godinu dana provedenih na funkciji v.d. generalnog sekretara FSRS imenovan je na tu odgovornu funkciju odlukom Izvršnog odbora FSRS. Ćejić je tako postao tek drugi generalni sekretar za 26 godina postojanja Savez, jer prvu četvrtinu vijeka na istoj je proveo Rodoljub Petković.

Zanimljivo, da je Ćejić svoje prve radne sate na mjestu generalnog sekretara proveo u rušenju PFS Banjaluka, baze iz koje i sam dolazi, ili je dolazio, jer kada se sjedne u fotelju u Aleji Svetog Save, baze se često zaboravljaju.

Iako su kancelarije PFS Banjaluka na Gradskom stadionu, nekoliko stotina metara od kancelarija FSRS, iz banjalučkog saveza ističu da Ćejića već godinama unazad nisu vidjeli u istim. Milije su mu one u Gradišci…..

A, upravo je on isključio šifru za “comet” sistem PFS Banjaluka, iako za to nema nikakvog zakonskog uporišta, niti odluke za istom, izuzev usmene naredbe Mile Kovačevića, da se to sprovede. Ćejić, kao vjerni vazal, naredbu je sproveo u djelo, valjda zaboravljajući da se fudbal igrao i bez comet sistema, i da se igra i dalje u Banjaluci, na 15 stadiona svakog vikenda!

Ovim činom otvorio je sebi mnoga vrata, ali i zatvorio ona najvrijednija, banjalučka!  Najteže je šetati sopstvenim gradom, i tražiti srodnu dušu da popije kavu sa vama, a nje nema, pa nema…..sve do Gradiške……