Iako je do novogodišnjeg slavlja u klubu „Drama Arena“ ostalo još četiri dana, Ceca je već sada zapalila Banjaluku!

Izvor blizak organizatorima spektakla za naš portal potvrdio je da je planirani kapacitet “Drama Arene” popunjen, a kako smo saznali pojavili su se i tapkaroši, koji preprodaju ulaznice i po duplo skupljim cijenama!
U prodaju je pušteno oko 1.500 ulaznica, nešto manje od planiranog kapaciteta, a sve zbog povećane bezbjednosti svih gostiju i učesnika.  Očigledno da je Ceca veliki mamac za sve, i da se s nestrpljenjem očekuje njen koncert u najluđoj noći, koji će trajati najmanje dva i po časa, uz opasku da će „Ceca nacionale“ zatvoriti staru i dočekati Novu godinu….

Po scenografiji, kao i zvučnim i svjetlosnim efektima nema sumnje da će doček nove godine u noćnom klubu „Drama Arena“ biti spektakl decenije ne samo u Banjaluci, već i u regionu!

Već smo pisali o tome da će se na licu mjesta naći veliki broj javnih ličnosti iz džet seta Republike Srpske, Srbije, Hrvatske, Crne Gore, među kojima će dominirati sportisti, neke NBA zvijezde, fudbalski asovi, ali i medijske ličnosti, glumci, manekenke, modeli, voditelji. Među elitom naći će se i i visoki zvaničnici iz država regiona, a doček Nove Godine predviđen je da traje šest časova iza ponoći, a sve bi trebalo da startuje oko 22 časa u Staroj godini.

Pored Cece, prije njenog pojavljivanja, ali i poslije, na sceni će biti zvijezda granda Dušan Kostrešević sa bendom i pjevačicom.

Samo nekoliko časova kasnije, na istom mjestu novi spektakl, repriza, ali uz Acu Lukasa.