Kao što smo već najavili prije sedam dana http://pravdabl.com/caire-vise-nisu-u-mraku-stigli-reflektori/, Banjaluka je dobila još jedan sportski objekat koji će pokrivat umjetna svijetlost, tačnije reflektori. Riječ je o stadionu “Čaire” u banjalučkom naselju “Kočićev vijenac” (bivše Hisete), dou fudbalera BSK-a.

Postavljeno je šest stubova sa po šest reflektora, koji će tako obasjati sasvim dovoljno ovo zdanje, da brojne generacije mališana mogu nesmetano trenirati i u kasnim noćnim satima.

-Velika zahvalnost ide na račun Nikole Špirića, potom dr Nenada Stevandića, kao i firme Euro-eko tim vlasništva Dragomira Ilića, koji su uz klub iznijeli najveći teret za ovu kapitalnu investiciju, koja će ostati u amanet brojnim generacijama bskovaca. Sada se okrećemo stvaranju tima i adekvatnim rezultatima u renomeu imena BSK-a – poručio je Novo Damjanović, predsjednik banjalučkih romatičara s Čaira.

Tako su umjetnu svjetlost pored Gradskog stadiona i nedavno njegovog pomoćnog terena, potom “Predgrađa” dobile i “Čaire”. Svi se nadaju za ljepšu fudbalsku budućnost BSK-a i banjalučkog fudbala……