Fudbaleri Krupe sigurnim korakom koračaju ka povratku u Premijer ligu BiH. Jedan od važnijih koraka napravljen je na “Predgrađu” gdje su izabranici trenera Zorana Marića savladali Željezničar Sport team (1:3). Uz odlično izdanje Krupe na “Predgrađu”, tim iz kanjona “Tijesno” obradovao je rezultat iz Brčkog, gdje je Rudar Prijedor odigrao bez golova, pa u šali sada u Krupi na Vrbasu ističu da je poslednja pobjeda “vrijedila” pet bodova!

Alfa i omega” tima iz Krupe Dragomir Buco Ilić bez obzira na lijepu prednost spušta loptu na zemlju, ali prvo se okrenuo susretu u Banjaluci.

-Pobijedili smo zasluženo! Ono što mene kao čovjeka raduje jeste izuzetno fer i korektan odnos igrača, ali i rukovodstva kluba sa “Predgrađa”. Stvorilo se mnogo tenzija, priča da će igrati za Rudar, pričalo se o premiranju, ali na kraju vidjeli smo da od toga nije bilo ništa. Mi zaista smatramo da u Željezničar Sport team imamo iskrenog prijatelja, spremnog na saradnju na svim poljima. Čestitali su nam na kraju meča, baš kao što smo i mi njima u prvom kolu, kada su nam otkinuli dva boda, a mogli sva tri! Igrali smo fudbal, tada i sada, a ovaj put okrenulo se našu stranu – istakao je Dragomir Ilić.

Na pitanje da li je ovo “kraj” samo se nasmijao.

– Kakav crni kraj! Pa ko je poslije 10 kola slavio titulu. Bilo bi krajnje neozbiljni prema sebi, ali i prema rivalima da tako razmišljamo. Pred nama su još dva direktna okršaja sa Rudarom, dakle ako nas pobjede, ispred nas su. Slijedi i pauza, prelazni rok, pripreme, još dosta mina, poput ove rudaroove u Brčkom, ili naše sa Željom. Prednost jeste lijepa, ali daleko od toga da smo išta uradili što bi mogli nazvati krajem. Teko smo blizu pola puta. Ali, iskreno, meni je važnije da djelujemo kao kolektiv, a to vidim u svojoj ekipi – poručio je Dragomir Ilić.

I nije nam morao potvrditi, to smo vidjeli sami, da je Krupa pokazala do sada najviše…..Mi bi rekli nedodirljiva, a vrijeme pred nama će pokazati da li smo bili u pravu……