Kako se bliži kraj šampšionata na terenima Srpske, očigledno da su krenule razne kuhinje i kuhinjice. Jedna takva viđena je i u Kostajnici, gdje su u okviru 28. kola na regionalnom Zapadu snage odmjerili Partizan i Milan. Duel je završen remijem (1:1), što gostima iz Kosjerova i te kako odgovara, jer su sada gotovo sigurno obezbjedili opstanak.

Junak susreta bio je golman Partizana Zoran Mijić. “Mrmi” je pravio čuda na golu, zaustavio je više od 20 pokušaja fudbalera Milana, koji su gotovo u svakom napadu dolazili do 100 odstotne prilike!

-Ovo je neviđena lakrdija. Igrači Partizana cijeli tim, izuzev golmana Mijića stajao je na terenu i gledao šta se dešava! Pustili su Mijića kao na streljani, da mu izlaze kako hoće pred gol. Očigledno da su neki, odnosno većina ekipe bila u dogovoru da se pusti utakmica Milanu. Gledajući realno, Partizan ima ekipu koja bez po muke može postići pet pogodaka Milanu, ali ono što se dešavalo u ovom meču za svaku je osudu. Hoće li rukovodstvo kluba preduzeti neke korake, jer ovakvim načinom otjeraće i ono malo publike što dolazi na stadione, a svoje ime ukaljaće za sva vremena – poručio je jedan od aktera utakmice.

Fudbalskisavez Republike Srpske trebao bi da odgleda snimak utakmice i kazni sve vinovnike ovog sramnog ponašanja, jer ukoliko snimak ima, a ima ga, na njemu će se jasno vidjeti ko je i za koga puštao….Ako je to njima u cilju……