Već 2. kolo šampionata Srpske donosi nekoliko “vatrenih” okršaja!

Rudar Prijedor gostuje u Istočnom Sarajevu, i biće zanimljivo vidjeti mogu li “zeleno-crni” preskočiti Slaviju. Ovaj duel ima i “repova” od prije nekoliko sedmica, i sigurno da će “sokolovi” imati veliki motiv da zaustave po mnogima javećeg pretendenta za najviši plasman.

Krupa će kiks na startu pokušati ispraviti u Brčkom, dok će Jedinstvo deceniju pauze sa prvoligaških terena želiti ukrasiti svim, osim porazom! I te kako zanimljiv duel pred nama….

Moglo bi uzbudljivo biti i u Gradišci, gdje gostuje zahuktali Tekstilac. Biće to potvrda ili dobrih igara tima iz Dervente, ili da je Sloga “zalutala” u prvoligaško društvo. Istina je vjerovatno negdje na pola….

Alfa će protiv Podrinja juriti prvu trojku, a najveći favorit ovog  kola je Željo, koji će na “Predgrađu” sasvim sigurno savladati tim iz Donjeg Crnjelova, samo je pitanje sa koliko razlike….

Parovi 2. kola:

Subota, 17.30 časova

Kozara – Tekstilac, sudije: Slaviša Mazić (Vlasenica), Dragan Keranović i Siniša Ivančević (oba iz Prijedora), delegat: Jovica Đokić (Bijeljina), kontrolor: Siniša Janjić (Bijeljina).

Željezničar Sport team – Sloga (GC), sudije:  Siniša Lazić, Goran Ilinčić (oba iz Prijedora) i Željko Čelica (Kozarska Dubica), delegat: Predrag Jevtić (Doboj), kontrolor: Brane Jekić (Doboj).

Jedinstvo (Bč) – Krupa, sudije: Darko Vukojević, Milan Todorović (oba iz Doboja) i Danijel Vidović (Srbac), delegat: Mile Spasojević (Bijeljina), kontrolor: Dejan Radiša (Banjaluka).

Slavija – Rudar Prijedor, sudije:  Rajko Đorđić, Radmilo Vuković i Bojan Rakić (svi iz Bijeljine), delegat: Miroslav Vuković (Gacko), kontrolor: Radiša Vrhovac (Laktaši). 

Alfa Modriča – Podrinje, sudije: Zoran Soknić, Nemanja Vujadin (oba iz Istočnog Sarajeva) i Davor Vukašinović (Rogatica), delegat: Milorad Pisić (Zvornik), kontrolor: Duško Joškić (Prijedor).