U fudbalskoj istoriji sa ovih prostora postoje brojni primjeri braće, koji su bili sjajni fudbaleri.

U Dugom Polju kod Modriče, žive trojica braće Radulović: Milan, Mihajlo i Miodrag. Od malih nogu bave se fudbalom, a prve fudbalske korake napravili su u Školi fudbala “Savić” iz Modriče odnosno kod trenera Dragana Savića.

– Radi se prije svega o odličnim dječacima, koji su primjer u svemu. Lijepo vaspitani, odlični učenici, a posebno bi istakao izuzetan talenat za fudbal. Vjerujem da će izrasti u sjajne fudbalere, jer su im radne navike bile uvijek na prvom mjestu. Milan i Mihajlo su prešli u Alfa Modriča i trenutno igraju u kadetskoj selekciji, dok je najmlađi 9-godišnji Miodrag u mojoj školi fudbala. Po mom mišljenju, najmlađi, popularni Minga je i najtalentovaniji od svih Radulovića i izrasta u velikog talenta, tako da sam ubijeđen da će postati odličan fudbaler, a već je skrenuo pažnju na sebe i skautima Crvene zvezde, kaže Dragan Savić, vlasnik ŠF “Savić” iz Modriče.

Radulovići su porodica, koja ulaže u svoju djecu, da se kroz sport izgrade kao ličnosti. Milan je 2003. godište i igra u veznom redu,, Mihajlo je 2004. i veoma perspektivni golman, dok je najmlađi Miodrag 2010. godište i golgeter u svojoj generaciji.

Nema sumnje da ćemo o talentovanim Radulovićima još čuti.