“Krupa redom lupa”! Krilatica koja je tako česta, kako na zelenom terenu, a tako i u kancelarijama premijerligaša iz Krupe na Vrbasu. U Poljskoj ostvaren je rekordan transfer kada je ovaj klub u pitanju, jer je Elvir Koljić prodan poljskom prvoligašu Leh Poznanju za 350.000 evra! Na licu mjesta bili su idejni tvorci Krupe na Vrbasu braća Ilić, Dragomir i Draško.

– Radimo ozbiljno i to se na kraju mora isplatiti! Sve što smo do sada obećali to smo i ostvarili, a nećemo stati samo na ovome, jer nas očekuje još mnogo posla kako bi zaokružili cijelu priču. Koljić je jedan kotač u toj priči, ali veoma važan, kao i što je bio transfer Jašarevića u Švedaku, čime smo probili led u međunarodnim transferima. Idemo dalje, pametniji i bogatiji za novac, ali i iskusto u svemu – poručio je Draško Ilić, a na njegove riječi nadovezao se i mlađi brat, Dragomir:

-Ostvarili smo svoj san! Ovakve stvari nedešavaju se često na našim prostorima, ali i samo pokazuju da smo cijelo vrijeme bili na ispravnom kursu, kada je u pitanju politika kluba. Pružiti šansu mlađim igračima, afirmisati ih, i onda ih plasirati na tržište. Lijepo to zvuči u jednoj rečenici, ali samo mi znamo koliko je trebalo proliti znoja da dođemo do ovoga. Ali, baš zato je slatko.