Nakon uspješne epizode na Jamajki, potom jedno vrijeme je vodio i Borac iz Beča, Slaviša Božičić se vratio u srpski fudbal, tačnije u Sinđelić!
Član prve lige Srbije nalazi se na petoj poziciji, a jesenas je promjenio dva trenera (Aleksandar Jović i Bogdan Korak), pa će Božičić biti treće riješenje na klupi Sinđelića.
Radi se o veoma iskusnom treneru koji je vodio veliki broj klubove u Srbiji, Crnoj Gori, a ostavio je veliki pečat i u Republici Srpskoj, gdje je Modriči donio titulu, Borac odveo u Evropu, a sjedio je još na klupi šamačkog Borca, Slavije i Slobode iz Novog Grada.
O novom angažmanu za naš portal Božičić je istakao:
– Sinđelić je klub sa velikom tradicijom, i sam poziv da budem trener je za mene velika čast i obaveza. Puno je dobrih igrača prošlo kroz taj klub i bilo mnogo trenerskih imena sa zavidnom karijerom. Publika je i te kako fudbalski obrazovana i zahtjevna. Imamo dosta mlad tim sa dobrim potencijalom. Nadam se da ću opravdati poziv i postići sa ekipom rezultat koji od nas svi očekuju. Iskren da budem, zaželio sam se domaćeg fudbala – poručio je Božičić.