Mladi napadač Alfa Modriče Nemanja Bamburać svoj prvenac u dresu “žuto-plavih” nije krunisao bod(ovima), ali sjajna partija brzonogog igrača nije ostala nezapažena. Bio je konstantna opasnost po gol Sloge, a pored pogotka, još nekoliko puta oličnim prodorima i asistencijama dovodio je domaću odbranu “do ludila”. Ipak, sreća nije bila na strani njegove ekipe, koja je u finišu poklekla.
-Pogodak ko pogodak, ne bih puno, jer ta je utakmica izgubljena, ali mi je drago što je trener baš meni ukazao povjerenje na tako važnoj i jakoj utakmici, jer svi znamo da je Sloga jedan od favorita u našoj ligi – skromno kaže mladi banjalučanin.
A, došao je ljetos iza grada na Vrbasu podno Majne tiho, skromno, samo sa jednom željom, da se izbori da igra…..
-Ekipa me prihvatila na najbolji mogući način i samim tim sam se dobro uklopio. Sezona je počela onako kako nismo očekivali, sa dva poraza i jednim neriješenim rezultatom. Nismo zadovoljni trenutnim stanjem na tabeli, jer svi vjerujemo da možemo mnogo, mnogo više. Ambicije su nam da izborimo play -off, među najboljih šest ekipa i da ostanemo u ligi. Ako ostanemo na okupu, sledeće godine bi mogli puno toga – napominje Bamburać.
 
Na kraju smo ga pitali hoće li biti još golova….
-Hoće! Maksimalno sam spreman, lopta me sluša, vjerujem da bi mogao eksplodirati u nastavku sezone. I dalje želim samo da igram, zeleniteren neka bude jedino mjerilo……