Your ads will be inserted here by

Easy Plugin for AdSense.

Please go to the plugin admin page to
Paste your ad code OR
Suppress this ad slot.

Minus ne popušta, ali se barem pokazalo sunce u kanjonu Tijesno. Iako je ispod nule bilo i 15 podioka u noći između petka i subote, u popodnevnim časovima kada se igrao prijateljski susret između Krupe i Rudar Prijedora, bilo je mnogo prijatnije, iako još uvijek u minusu.

I sam predio, bajkovita Krupa na Vrbasu u zimskim danima dobila je novu dimenziju, u kojim se prelivaju kontrasti, zime, snijega,  ali i ljepote koju je Bog stvorio, neko kaže na ovom škrtom, a neko opet, na bogatom kraju, omeđenom stijenama i hladnim i plahovitim Vrbasom.

I pogled iz kanjona iz ptičije perspektive pokazuje tu svu ljepotu, gdje stadion FK Krupa kao kakva usamljena oaza prkosi vremenskim (ne)prilikama. Sada će i taj objekat mirovati 15 dana, jer se ekspedicija Krupe seli u toplije krajeve, na Ohridsko jezero u Makedoniju, a onda će ponovo zasijati punim sjajem, već protiv Željezničara u prvom kolu nastavka Premijer lige BiH. Sa tog meča i naš portal sprema nekoliko iznenađenja, u kojima ćete svi uživati, a do tada, uživajte u zimskoj idili, kao što je ona u Krupi na Vrbasu,…