Your ads will be inserted here by

Easy Plugin for AdSense.

Please go to the plugin admin page to
Paste your ad code OR
Suppress this ad slot.

Klub ritmičke gimnastike “Allegro” ponovo je briljirao! Na međunarodnom takmičenju “Bratislava Kup” koje je održano u glavnom gradu Slovačke po 26. put, tri mlade banjalučanke ostvarile su odlične rezultate.

Alegro Bratislava 2

U konkurenciji preko 100 takmičarki iz 12 evropskih zemalja (Mađarska, Izrael, Njemačka, Češka, Švajcarska, Turska…) Blanka Zrnić i Jelena Davidović plasirale su se u finale, a Nataša Jovanić ostvarila je plasman na sedmo mjesto, čime joj je za malo izmaklo finale, jer prvih šest pozicija vode u borbe za odličja.

Alegro Bratislava 3

Drugog dana u finalu, Blanka Zrnić (2005) u ukupnom plasmanu osvojila je bronzanu medalju, dok je u rekvizitu vijača uzele zlato.

Jelena Davidović (2008) u ukupnom plasmanu završila je kao četvrta, dok je u rekvizitu obruč za Banjaluku ponijela srebrnu medalju.

– Veliki uspjeh naših curica koje su nastupile u konkurenciji predjuniorki i mladih nada. Još jednom smo pokazali da se radom može dosta toga. Iskreno, niko nije vjerovao da možemo tako daleko, mislili smo već poslije prvog dana spakovati kofere i krenuti kući, ali djevojke su nas još jednom obradovale i sa prelijepim uspomenama vraćamo se iz Bratislave. Slijedi “Maksimir Kup” u Zagrebu, potom Ljubljana, gdje takođe očekujemo zapažene nastupe, kada će u prvi plan iskočiti neka druga imena sasvim sigurno – poručila je Rene Starčević, trener KRG “Allegro” i tvorac gimnastičkog čuda iz Banjaluke.