Radosav Aleksić iako prije svega ima defanzivne zadatke, često zna da pogodi i protivničku mrežu. Najbolje su to osjetili sarajevski vječiti. Jesenas je na “Koševu” zagorčao život “bordo” timu, a proteklog vikenda svojim pogotkom vratio je Krupu u igru protiv Želje, ali nažalost to nije bilo dovoljno da se izbjegne poraz.
-Znali smo da nas očekuje težak meč, jer je Željo jedan od favorita za titulu, a mi smo ostali bez nekoliko važnih igrača i malo smo izmijenili ekipu. Ipak, ovo je težak poraz za nas, jer smo se nadali da možemo do pozitivnog rezultata. Ali neće ovo da nas pokoleba u našem cilju, a to je plasman u “Ligu za prvaka”. Trebaće nam malo vremena da se ekipa poslozi i nadam se da ćemo već od sledeće utakmice sa Borcem izgledati dosta bolje. Protiv Želje su nas rana dva gola presjekla i probali smo da se vratimo u meč, ali nismo imali snage da dođemo do preokreta – analizirao je utakmicu sa Željom Radosav Aleksić. 
Još jedan gol obradovao ga je, ali ukupn utisak nije povoljan jer su bodovi otišli prema “Grbavici”.
– Poslije Sarajeva dao sam gol i Želji sigurno da mi je drago zbog toga, ali zbog ukupnog rezultata ne mogu da budem zadovoljan i ipak je gorak ukus u ustima.
A, već sledećeg vikenda nova uzbuđenja, banjalučki derbi, i utakmica sa Borcem na Gradskom stadionu. Jesenas je Aleksić radovao se dva puta, u Prvenstvu i Kupu (2:0 i 2:0).
-Lokalni  derbi je pred nama. Biće teška i vrlo važna utakmica za obje ekipe, a mi se nadamo da možemo doći do bodova koji će nas odvesti u “Ligu za prvaka”. I mi i Borac smo startovali sa porazom, pa će i sa te strane biti zanimljivo. Nadam se prije svega dobroj utakmici, a onda i povoljnom rezultatu – zaključio je Radosav Aleksić.