Novi članovi Borca postali su Zoran Milutinović, dojučerašnji prvotimac Superligaša Srbije Voždovca, a ranije i Krupe, te povratnik Nemanja Јaničić, koji je poslije “crveno – plavog dresa nastupao i za albanski Luftetari.

Takođe, veoma važna karika u igri Borca Miloš Žeravica produžio je vjernost klubu iz Platonove ulice.

Predsjednik kluba Vico Zeljković pred polazak na pripreme u Antaliju natgovijestio je dolazak još zvučnih imena.

– Naša želja je Stojan Vranješ, ali imamo problema oko njegovog Ugovora, i realnija je opcija da on dođe na ljeto. Mogu potvrditi da je situacija u klubu veoma stabilna, isplaćujemo redovno plate, a još uvijek borimo se sa nekim repovima iz prošlosti, ali i njih je sve manje. Naš cilj se zna, a to je povratak u Premijer ligu, a nismo ni bez ambicija u Kupu BiH, gdje smo stigli do četvrtfinala – poručio je Zeljković.

– Saradnja je produžena na obostrano zadovoljstvo. Daću sve od sebe da izborimo povratak u Premijer ligu BiH i da u Kupu BiH doguramo što dalje – jasan je bio Žeravica.

– Drago mi je što sam se vratio. Hvala upravi i šefu Vojvodiću na povjerenju. Trudiću se na terenu da uzvratim istom mjerom. Znam dosta momaka, uigraćemo se i jurišati na elitu, ali i na Kup BiH – poručio je Nemanja Janičić.

– Hvala upravi, drago mi je što sam došao u Borac. Ovo je za mene velika čast. Nadam se da ću opravdati povjerenje svih u klubu –  rekao je Zoran Milutinović.

Sa ova tri pojačanja za sada je kompletirana lista pojačanja pred odlazak u Antaliju, gdje će borčeva ekspedicija ostati 14 dana, a put Turske kreće se 28. januara.

“RTRS”