U sportskom centru „Etno sela Stanišić“ u Bijeljini  održano je organizovano selektivno okupljanje igrača rođenih 2003. godine, koji dolaze iz Područni fudbalskih saveza Bijeljina, Istočno Sarajevo i Trebinje.

U sportskom centru „Etno selo Stanišić“ u Bijeljini danas je održano organizovano selektivno okupljanje igrača rođenih 2003. godine, koji dolaze iz Područni fudbalski saveza Bijeljina, Istočno Sarajevo i Trebinje.

Selektor Denis Malešević i saradnici Saša Keranović i Bojan Kuljanin imali su priliku da na dijelu vide 50 igrača iz 15 klubova. U stručnom štab bili su: fizioterapeut Jelena Stevanović i sekretar Reprezentativne selekcije Dejan Todorić.

Odigrane su četiri selektivne utakmice a svi pozvani igrači igrali su od 35 – 50 minuta. Oni najbolji našli su se u rokovniku selektora Maleševića.

U godini jubileja , kad FSRS slavi 25 godina postojanja, ova i ostale omladinske selekcije imaće tokom godine još obaveza. Novu akciju FS RS, imaće u Prnjavoru na stadionu FK Ljubić u četvrtak ( 13.4) u 13 časova. Stručni štab imaće novu priliku da na dijelu vide igrače rođene 2003. godine iz Područni fudbalskih saveza Banjaluka, Prijedor, Doboj i Gradiška.

fsrs.org